Velkommen indenfor ...

Hobro Helse Sport er ikke bare et motionscenter. Træning er ikke bare et spørgsmål om gode maskiner, men også et spørgsmål om velvære og lyst til at komme det pågældende sted.

 

Hobro Helsesport er i konstant udvikling for at gøre så mange gode tiltag som muligt og alt sammen for dig og for den gode hyggelige stemning i centeret.

 

Centret

Selve centeret er bygget op i 3 etager. I hovedbygningen finder du i kælderen noget af det tunge vægtudstyr, i stueetagen finder du alle de specialdesignede maskiner til træning samt løbe- og cykelmaskiner, samt disken, cafeen og selvbetjeningssole. På førstesalen er omklædningen.

 

I den nye tilbygning finder du vores cyklingssal og håndvægtene. I passagen mellem bygningerne er lavet en "gangbro" hvor man kan sidde og slappe af og nyde udsigten. Så Hobro Helsesport er mere end bare et motionscenter.

 

Caféhjørnet

Der er etableret et café miljø i centeret så du inden, eller efter har mulighed for at slappe lidt og nyde en forfriskning.

 

Børnepasning

Vi har lavet et hjørne hvor dine børn kan lege mens du træner, sådan at du ikke behøver at planlægge pasning mv. for at kunne komme ned at træne. I hjørnet er der også en lille biograf.