InBody er det præcise værktøj når kropssammensætningen skal analyseres. Målerne fra Inbody er svaret når du vil anskueliggøre om målsætningen opfyldes – uanset om det er vægttab, øgning af muskelmasse eller lign.

 

Resultatet fra målingerne er det mest præcise på dette marked og videnskabelige undersøgelser viser at InBody i 90% af alle tilfælde viser samme resultat som DEXA-scanning, der anses for den mest præcise målemetode i forskningssammenhænge.

 

Inbody måler direkte på kroppens forskellige segmenter og der skal ikke bruges ”standard” eller ”atlet” funktion, som det kendes fra andre mærker. Dertil har alder og køn ikke betydning for målingen – den måler direkte og giver svar herpå. Derved undgås brugen af en række matematiske formler til at estimere fedtprocenten, som andre mærker er nødsaget til at benytte.

 

Metoden der anvendes i målerne kaldes ”bioimpedansmåling” og metoden går ud på at der sendes en lille vekselstrøm igennem kroppen fra 8 forskellige punkter hvorefter den elektriske modstand i kroppen måles. Kroppen indeholder en stor mængde vand og niveauet af elektrisk modstand, varierer i overensstemmelse med mængden af vand i kroppen og således sammensætningen af fedt-, muskel- og knoglevæv.

 

Teksten er fra inbodydanmark.dk

 

En kropsanalyse koster DKK 50.